Elektronische middelen

Elektronische muis insectenwerende middelen maken gebruik van hoge frequenties naar muizen die zoeken naar voedselbronnen en nestbouw in de menselijke woningen. Elektronische apparaten hebben de voorkeur in huizen met huisdieren en kleine kinderen in plaats van muizengif, omdat zij niet giftig zijn en het dus de voorkeur heeft. De elektronische middelen leiden vaak ook niet tot de dood van een muis en het zal dus daarom minder rotzooi achterlaten.

Elektronische middelen voor muizenbestrijding

Elektronische muis insectenwerende middelen produceren hoogfrequente geluiden die niet hoorbaar zijn voor mensen. Deze geluiden zijn alarmerend aan muizen en ontmoedigen hen om de afwikkeling of het voederen in de getroffen gebieden. Echter, het geluid dat door deze insectenwerende middelen word geproduceerd gaat niet door muren en meubels en kunnen dus hun bereik te beperken. De effectiviteit van elektronische muizen insectenwerende middelen varieert meestal tot 400 vierkante meter.

Net als andere middelen zullen de elektronische muis insectenwerende middelen over het algemeen het meest effectief buiten zijn. Muizen in het huis zullen het verlaten getroffen gebied verlaten maar zelden volledig het gehele structuur. Integendeel, zij vinden een gebied dat niet bereikt kan worden met de elektronische insectenwerende middelen en opnieuw nesten daar.

U kunt ook een muizenval kopen of spray gebruiken.