Muizen in muren bestrijden

Muizen kunnen nesten maken in muren als kleine scheuren of openingen beschikbaar zijn. Er kunnen echter ook andere schadelijke dieren zoals slangen en insecten, ook verblijven in muren. Het is belangrijk om goed de ongedierte te identificeren als je muizen uitroeiingsmethoden gebruikt.

Uitwerpselen van muizen

Uitwerpselen en sporen zijn vaak zichtbaar in woningen ervaren muis infecties. Gaten zijn ook zichtbaar in muren, vloeren, plafonds en stichtingen. Door hun broed-en voedingsgewoonten, muizen te veroorzaken aanzienlijke schade aan ons voedsel bronnen en houten oppervlakken. Bijt of kauw merken in deze gebieden vaak wijzen op de aanwezigheid van muizen.

Na goed het identificeren van een muizenplaag, kan vallen die gebruikt worden om te lokken en uit te roeien individuele exemplaren. Geveerde vallen, elektronische vallen, lijm vallen en live-catch-traps zijn commercieel verkrijgbaar. Sommige zijn ontworpen om gevangen knaagdieren te doden, terwijl andere huiseigenaren bij muizen los te buiten.

Het is echter geadviseerd dat huiseigenaren kampen met een rattenplaag hun lokale ongediertebestrijding professionals contact opnemen met uitroeiing methoden te bespreken. Muizen zijn een constante fokkers en de bevolking groeit veel sneller dan ze kunnen worden uitgeroeid door het gebruik van traditionele methoden.

Muizen leven vaak op verborgen plaatsen in woningen, met inbegrip van opslag dozen, zolders, lofts en wand interieur. Muizen kunnen monteren door middel van uiterst kleine openingen in vloeren, wanden en stichtingen. Nadat ze in huizen, ze zijn zeer moeilijk te roeien.

Muizen leven binnen muren zelden verlaten hun nest bij daglicht. Hun aanwezigheid wordt duidelijk gemaakt door te knagen en krabben geluiden. Voordat uitroeiing methodes bedacht worden, moeten huiseigenaren de identiteit vast stellen van hun ongedierte zoals muizen. Andere plagen is ook bekend dat verblijf op muren en kunnen zij verschillende uitroeiings methoden gebruiken voor een muizenplaag.

Knaagdieren leven binnen muren niet ontstaan ​​op zoek naar voedsel. Op dit moment kunnen huiseigenaren vangen of muizen te doden door het gebruik van vallen en vergif. Huiseigenaren kunnen ook lokken muizen uit de muren met voedsel aas. Echter, in het geval van een ernstige besmetting, vallen vaak blijken inefficiënt. Muizen bestrijden door professionele bestrijdingsmethoden zijn vaak nodig.