Muizen verslaan!

Klassieke muizenvallen worden vaak gebruikt om muizen te doden in woningen. Maar ze veroorzaken lelijke rotzooi en kan in plaats daarvan verminken gevangen knaagdieren van ze te doden. Eigenaren moeten dan de dood van de muizen zelf voorafgaand aan de beschikking. Voor de beste resultaten, moet deze vallen worden ingesteld gelijk aan muren, met de trekker platen tegen de muur.

Wat kan nog meer effectief zijn om muizen te bestrijden?

Lijm bordjes kan effectief zijn, als ze goed gebruikt worden. Deze vallen doden muizen niet bij contact. In plaats daarvan gevangen knaagdieren verhongeren of sterven van de stress. Sommige muizen zijn in staat om te ontsnappen aan lijm vallen en andere monsters zullen hun eigen ledematen te kauwen af om zich vrij te geven. Muizen verjagen is meer een vriendelijke manier.

Zapper vallen lokken muizen in kastjes voor het leveren van een dodelijke elektrische schok. De voorkeur boven de Messier lijm en klassieke snap vallen, zappers zijn duurder en vereisen het gebruik van batterijen. Geen vallen zijn in staat om het uitroeien van hele bevolkingsgroepen knaagdieren, zoals muizen te reproduceren sneller dan vallen kunnen vangen of doden.

Hoewel gif blijkt effectiever dan vallen, wordt het niet aanbevolen voor gebruik in woningen. Knaagdieren vergiften zijn giftig voor mensen en huisdieren en kunnen onbewust worden ingenomen door kleine kinderen. Getroffen knaagdieren hebben ook de neiging zich terug te trekken na het nuttigen van gif. Dode exemplaren zijn ontoegankelijk en het is moeilijk aan te pakken de resulterende geuren. Ernstige infecties vereisen de professionele diensten van ongediertebestrijding experts.

Het is raadzaam om actie te ondernemen bij de eerste tekenen van een muizenplaag. Muizen bestrijden in huis moet snel gebreuren want populaties groeien snel en zijn zeer moeilijk uit te roeien. Het beste is om doelwit parasitaire aandoeningen als kolonies zijn klein.

Conventionele muis uitroeiing methoden omvatten het gebruik van snap vallen, lijm vallen, live vallen of elektronische muizenvallen. Eigen gemaakte muizenvallen kan ook worden gebruikt. Snap vallen, elektronische vallen en lijm vallen zijn ontworpen om gevangen exemplaren te doden, terwijl de live-traps nodig huiseigenaren om gevangen muizen los in het wild.

Het gebruik van muizengif is niet aan te raden in huis. Knaagdieren gifstoffen blijken zeer gevaarlijk voor mens en huisdieren. Na het innemen van gif, muizen in huis vaak terugtrekken in hun nest plaatsen in muren om te sterven. Dit resulteert in stank die moeilijk te elimineren. Over het algemeen wordt het gebruik van gif alleen geadviseerd voor extreme besmettingen, hoewel professionele ongediertebestrijding methoden zijn veiliger en effectiever zijn.