Muizenval maken

Als we denken aan muizenvallen, denken wij allen een muizenval voor ogen te hebben met dat verschrikkelijke hout en metaal constructies die de muis verpletteren tot de dood. Nu kunt u op een eenvoudige methode een humane muizenval met redden van het leven en van uw ongedierte!

Wat heeft u nodig voor het maken van een muizenval?

Het eerste item dat u nodig hebt om een humane muizenval te maken is een schone, droge twee liter frisdrank fles. Het is het beste om het label eerst te verwijderen van de fles zodat u kunt zien wat erin zit.

Je hebt ook doorzichtige tape (verpakkingstape werkt het beste), scherpe keukenschaar, een stuk karton van een oude doos en iets om de muis, zoals muesli of oudbakken cornflakes te trekken. U wilt niet kaas gebruiken of iets dat zou kunnen bederven.

Stap 1

De eerste stap neem je een humane muizenval te maken is naar de top afgesneden van de twee liter frisdrank fles. Niet gewoon de opening er afknippen maar begint te zagen ongeveer vier centimeter naar beneden, waar de fles begint te versmallen.

Stap 2

De volgende stap naar een humane muizenval maken is om de afgesneden bovenkant van de fles ondersteboven in de bodem van de fles. Het moet niet naar beneden zitten maar gesuspendeerd in de top van de fles. Gebruik doorzichtige tape om de top vast te zetten, zorg ervoor dat de bovenkant van de fles en de rand van de afgesneden top gelijk zijn. Het moet eruit zien als een trechter in de fles.

Stap 3

Nu, uitgesneden een vierkant van karton uit de oude doos. Het hoeft niet te groot, net groot genoeg voor de fles te zitten. Dit zal de muizenval stabiliseren en er voor zorgen dat de muis het niet om zal kunnen laten vallen en er uitstappen. Tape de fles met het kwadraat van karton met de doorzichtige tape.

Stap 4

Uw humane muizenval wordt nu gebouwd. Giet wat muesli of cornflakes of wat je hebt in de fles. Je zou het wat kunnen schudden om ze allemaal door de opening te krijgen.

Stap 5

De laatste stap neem je door een humane muizenval te maken is om de val ergens te zetten waar je muizen gezien hebt. De muizen zullen in de val springen door het voedsel proberen te krijgen en ze zullen niet in staat zijn om eruit te terug.

Dan zult u in staat om uw kleine vriend los te maken van de humane muizenval buiten en uit de buurt van uw huis zonder nadelige gevolgen voor hem wat een zeer humane manier is om muizen te bestrijden! Veel succes!

Lijmvallen zijn ook zeer efficiĆ«nte en economische manier van het vangen van muizen. Dit wordt beschouwd als een zeer onmenselijke en kunnen negatieve effecten opleveren. Mensen kunnen last krijgen van verschillende ziekten. Een ongedierte aantrekkende soort lijm wordt gebruikt dat ongedierte aantrekt. Geen aas zal nodig zijn en dit is een ‘val en vangst’ procedure. Deze lijmvallen zijn niet zo goed omdat de dode muizen piepen en het ziet er verschrikkelijk uit en het zal lastig zijn om ze op te pikken en weg te gooien.