Spray

Gezien het feit dat muizen is te vinden op verschillende locaties, zijn uitvinders proberen al jaren om een muis afstotende spuit te ontwikkelen. Het idee van het sproeien van een afstotende barrière rond een huis aan muizen af te weren klinkt als een droom. Helaas lijkt het nog steeds een droom.

Hoewel er muis afstotende vloeistoffen, vaste stoffen, en zelfs elektronische apparaten op de markt, is er geen wetenschappelijk bewijs dat door de fabrikanten die een muis afstotende spray heeft grote schaal waarde. Er zijn echter geen regering eisen dat het product moet werken voordat het op de markt gebracht. Daarom, zelfs geloofwaardig consument commerce sites adverteren muis afstotende sprays. In sommige gevallen worden deze producten verkocht met de belofte om zich te ontdoen van bestaande infecties. Deze muizengif sprays kunnen irriteren de muis enkele seconden met chemicaliën zoals natuurlijke oliën, maar de muizen spoedig een weg in of door het behandelde gebied.

Gebied van de muizen

Muizen hebben geen groot bereik. Ze hebben meestal nest de buurt van hun bron van voedsel, zodat de belangrijkste taak voor de besturing van de muis is het vinden van de bron. Verwijder de schuilplaats gebieden, of gebieden waar muizen hun nest hebben en de muizen zullen niet voorspoedig terugkomen. Verwijder de bron van voedsel, en zij zullen worden benadrukt en niet kunnen overleven.

In plaats van afhankelijk van sprays, de meest effectieve methode van besturing van de muis is om muizen te voorkomen dat het verkrijgen van toegang tot uw huis of bedrijf. Alle ramen en deuren moeten goed sluiten. Voedsel voor huisdieren en graszaad moet worden bewaard in gesloten containers die niet kunnen worden gekauwd in de door muizen. Bij het eerste teken van een muizenplaag, moet een professional genoemd worden om de muizenbestrijding weg te nemen voor een enorme populatie zich ontwikkelt.

Er is geen magische muis repellent spray. Nauwkeurige inspectie, uitsluiting technieken, en het begin van controle indien gevonden zijn de beste keuzes. Dit zal leiden tot lange termijn preventie.